Huomasin eilen että Tarja Tallqvistin sivuilla oli katkos. Nyt sekin sitten selvisi kun sivuille tuli tiedote, siellä on ollut niin ruuhkaa että alusta oli vaihdettava tehokkaampaan. Tähän meidänkin allekirjoittamaan adressiin virtaa nimiä jopa 10000 päivävauhdilla. Jos et ole vielä allekirjoittanut niin poikkeapa laittamassa nimesi vetoomukseen. Nimiä tarvitaan miljoona, niin rupee sana kuulumaan. Nimiä näkyy olevan sekä uudella että vanhalla listalla tällä hetkellä yli 172327.
Vetoomuksen tekstihän on:
"Vetoomus sairaanhoidonhenkilökunnan ja omaishoitajien palkkojen korottamiseksi, sekä virkojen lisäämiseksi.
  Suomessa on jo pelottava ongelma. Nuoret eivät ole kiinnostuneita huonosti palkatusta hoitajan ammatista ja koulutetut valmiit hoitajat ovat halukkaita lähtemään ulkomaille paremmin palkattuihin hoitotöihin. Ainoa lääke tähän on nostaa hoitajien palkat, sekä lisätä virkoja. Kun hoitaja saa koulutustaan ja työn vastuuta vastaavaa palkkaa, hän voi hyvin, tällöin myös vanhukset, sairaat ja hoidettavat saavat hyvän hoidon.

Me allekirjoittaneet vaadimme, että hallitus ryhtyy toimiin lähi- ja sairaanhoitajien palkkojen korottamiseksi, sekä virkojen lisäämiseksi."