Lehdessä oli tänään juttu siitä miten vorot saavat nykyään tiedon tyhjistä asunnoista blogien ja sähköpostin automaattisten poissaoloviestien kautta. Siis voit puida blogissa lievää vakavampia mentaaliongelmiasi tai pulputtaa seksuaalisista fantasioistasi asettautumatta yhtä suureen riskialttiuteen kuin julkaisemalla muutamia kuvia ja juttuja kodistasi ja kertomalla milloin se on tyhjillään.

No, näille moderneja tiedotuskanavia hyödyntäville verenimijöille ja kodinraiskaajille tiedoksi että a) kaikki tavaramme ovat niin vanhoja ja surkeassa kunnossa etteivat ne kelpaa edes kirpparille ja b) meillä on aina vähintään yksi aikuinen valpas asukas paikalla. Varmuuden vuoksi mainitsen vielä tärkeimmän eli kohdan c) me olemme molemmat luonteeltamme sellaisia että kotiamme suojellessamme emme epäröi tappaa ihmisiä tarvittaessa. Sama koskee myös sitä vaihtoehtoa että joku tekisi pahaa meidän kissoillemme. Istuisimme hyvillä mielen linnassa sen teoreettisen 12 vuotta tietoisena siitä että maailmassa on yksi meitä terrorisoimaan erehtynyt kissanvihaaja tai murtovaras vähemmän.

Siis varoitus on annettu. Vorojen ja murtomiesten on siis viisaampi harjoittaa saastaista elinkeinoaan jossain muualla kun meillä - ellei sitten halua välttämättä päätyä jauhelihaksi.
129751.jpg