Laittelin uudet kuvat myös Karviaismarjakiisseliin ja Blogger-blogiini. Ne olikin päivittämättä tossa melkein kaksi viikkoa mikä on poikkeuksellisen pitkään minulle. Välillä ei tosiaan vaan huvita tai ei kerkeä.

Täällä Vuodatuksessa on henkilökohtainen kuvatilani kohta käymässä vähiin kun olen käyttänyt pitkästi yli 18 MT 20MT:n kiintiöstäni. Vaan eipä "hätiä mitiä" (joutsalainen sanonta) -  Flickrin ja avaamani Photobucket (slideshow) tilin kautta saan jatkettua postaamista entiseen malliin.Vähän voi kuvakoot muuttua.

Tasan kuukauden päästä voimmekin viettää tämän blogin yksivuotispäiviä. Aloitin nimittäin tämän homman 9.10.2005. Itse ainakin olen huomaavinani että olen muuttanut tänä aikana vähän tyyliä. Ensimmäiset kuvat olivat tosi hehkuvia värien suhteen, nyt on himmeämmät sävyt.

Tästä eittäin aktiivisesti päivitetystä Vuodatus-blogistani nyt on tullut tällainen linjaton kuvien suhteen kun on pitänyt kokeilla kaikenlaista. En ole pitänyt tätä varsinaisena kuvablogina puhtaassa mielessä enää aikoihin kun höpinää on ollut suhteellisen paljon. Kokonaisuudesta tulee sekavampi, mutta prosessi etenee ja matkan varrella on mukavampaa kun voi vapaasti kokeilla mitä vaan. Yritän pitää sitten nuo muut blogit ja Karviasmarjakiisselin vailla jorinaa ja yritän pitää niissä kuvienkin suhteen jotain linjaa yllä.

Hyvää yötä!