Kyllä siinä piti taas käydä hermosauhuilla useammankin kerran ennenkuin rupesi vanha tietokoneen rakkineeni tänään pelaamaan.  Voi rähmä!

Aamusella värkkäilin sillä tyytyväisenä noiden kuvien kanssa kun jo pari päivää vinkunut ZoneAlarmin updater taas vinkkasi että päivitys pitäisi hakea palomuuriin. Kerkesin ajatella että jees, piece of cake, tämähän on tehty lukemattomia kertoja joten ei muuta kuin päivittämään. Vaan, helmetti, tällä kerralla menikin jotain pieleen ja TrueVectorMonitor rupesi tekemään peruuttamatonta poikkeusta sekä laitonta toimintoa aivan urakalla. Ohjelmia ei saanut edes poistettua kun se yksi komponentti ei pysynyt päällä ollenkaan. En ollut edes asentanut rekisterin siivousvehkeitä koneelle aikoinaan ja sekin oli tehtävä ensiks et pääsi poistamaan palomuurin vanhat viritykset. Ei mitään herkkua sekään kun kone on niin epävakaa et kaatuilee vähän väliä. No, kun rekisteri oli muutettu niin ettei mikään ZoneAlarmiin liittyvä palikka lähde Windowsin käynnistyksen yhteydessä päälle niin homma rupesi luistamaan ja sain kuin sainkin koneen taas pelittämään kunnolla ja uskaltauduin verkkoon ihkauuden palomuurin kanssa.

Kyllä siitä näin kotioloissa on runsaasti hyötyä että on IT-tradenomi, heh. Mutta koska en yhtään pidä siitä että tietotekniikkavehkeet riskaa, niin hermosavuilla oli siis käytävä monta kertaa.
20051.jpg
Siitäpä tulikin mieleeni että blogini tilastoja selatessa silmäni kiinnittyi siihen että joku oli löytänyt tänne hakusanalla "tradenomin cv malli". Niin, täältähän peräti löytyy sellainen. Tiedä mitä sekin poikii kun joku kohtalotoveri on sen jo löytänyt. Ehkäpä tänne osuu joku potentiaalinen duunin tarjoajakin. Toivossa on hyvä elää!