Valokuvatorstain haaste oli tällä kerralla muutos.

Yritän aina harjoituksen vuoksi ottaa kuvan samana päivänä ajatellen inspis sanaa, mutta ensimmäiseen ajatukseeni tällä kerralla tarvittiin vanha valokuva vertailuksi. Eli siis sama paikka eri aikana, tässä tapauksessa vuodenaika on muuttunut.
118699.jpg

Toinen kuva on tältä päivältä ja siinä on muodin, aikakauden, tyylin ja teknologian muutosta. Sen minkä ajomukavuudessa voittaa - sympaattisuudessa ja persoonallisuudessa häviää. Ennen maallikkokin tunnisti äkkivilkaisulla eri automerkit, nyt pitää olla asialle vihkiytynyt että pystyy edes erottamaan mikä valmistaja on kyseessä. Ennen myös reipas tee-se-itse-mies pärjäsi remonteissa hyvin pitkälle, mutta nykyisin paraskaan ammattilainen ei pärjää uusimpien mallien kanssa ilman kalliita testereitä ja vianilmaisulaitteita ja joissain tapauksissa niinkin rutiininomaisen toimenpiteen kuin ajovalon polttimon vaihdon takia on purettava puoli autoa :(
118704.jpg

Sitten on vielä katsantokannan muutos eli tuttukin paikka näyttää erilaiselta jos katsoo sitä "toisin silmin" kuten vaikka sateesta märän lasin läpi puutarhaa.
118710.jpg

Jos haluatte voisitte vaikka kommentoida mikä muutos teitä eniten miellyttää, minä en oikein osaa päättää.