Kiirettä täynnä on perheenäidin päivä, vaikkei pieniä lapsia enää olekaan helmoissa pyörimässä.

Aamulla läksin duuniin puoli kasilta ja kotiuduin vasta äsken kun piti käydä Tiikkarista hakemassa eläkeläispariskunnalta omenoita ja kuulostella kuulumiset. On siinä puputtamista - kun yhdessä puussa oli omenoita n. 45 kiloa ja puita on yhdeksän kappaletta. Kissamaun osalle on kanssa varattu ämpäreittäin omenoita vaikka yritin hillitä luovutusintoa mahdollisten kuljetus/säilytysongelmien takia. Omasta omenapuusta olemme syöneet suurimman osan ja n. pesuvadillisen luumuja. Terveellistähän se toki on, mutta menee näin syksyllä jo aivan ähkyn puolelle.

Siellä on nyt runsas joukko bloggaajia jotka saivat tänään uuden tilaajan Blogilistalla. Se olin minä. Päätin sitten kuukausien harkinnan jälkeen (!) vihdoinkin laittaa tuon "10 viimeksipäivitettyä suosikkiani" -syötteen omaan laatikkoonsa tuohon oikeaan laitaan ja hoisin samalla tilausasiat omalta osalta kondikseen eli tilasin kymmeniä uusia blogeja. Nämä olivat siis sellaisia joita olin lukenut säännöllisesti - mutta en ollut tilannut ennestään. Muutama bloggaaja joita käyn aktiivisesti lukemassa ei jostain syystä ole listautunut Blogilistalle (tai en ainakaan löytänyt).

Jos kerkeän postaan vielä kohta toisen postin tänään koskien neulanreikäkamera-asiaa. Huomennahan ei tule päivitystä kun olen siellä kansalaisopistossa Runen kurssilla.

Päivän kuvassa on Sepe pesupuuhissa.
184379.jpg