Kuukausi on vaihtunut ja niinmuodoin elokuun tilastoja tuli taas vilkaistua Google Analyticsista. Koska olen pitänyt tapanani vaklata mistä maista tänne tulee kävijöitä laitan tähän kuvan kävijöiden maantieteellisestä sijainnista.

No, selvähän se että suomenkielisen blogin lukijoista ehdoton valtaosa on Suomesta. Siis 3581 suomalaista kävijää elokuun aikana. Luultavasti valtaosa "ulkomaalaisista" on ulkosuomalaisia. Kuten olen ennenkin tilastojen yhteydessä todennut tuntuvat yleisimmät paikkakunnat löytyvän sieltä missä on nettituttuja bloggaamassa.

Itsenäisten valtioiden ohella tilastoissa kummittelevat myös Not set, Satellite provider ja Europe. Tuntuu jotenkin kivalta että pari kiinalaista, hongkongilainen, japanilainen, kroatialainen ja thaimaalainen on myös käynyt täällä : )
175513.jpg

Teistä monet taitaa lukea tätä blogia duunissa? En nyt rupea paljastelemaan yritys- ja julkisen sektorin organisaatioiden verkkonimiä (joiden toimenkuvaan ei kuulu internet palvelujen tuottaminen) ja kävijämääriä, mutta olin jossain määrin yllättynyt siitä lukijaprofiilista minkä muodostan tuon tiedon perusteella. Osa organisaatioista oli ihan sellaisia että tässähän tulee sisällön suhteen suorituspaineita... =D

Blogilistallakin oli tullut pari uutta tilaajaa, niitä on nyt 38. Uudet taitavat olla Jyväskylän seudun bloggaajia, jotka tutkailevat innolla paikkakunnan muita blogeja kun on tulossa historiallinen ensimiitti.

Tervetuloa uudet ja  terkkuja vanhoille kamuille!