Olen tässä jo useemman kuukauden miettinyt että kehtaisinko rekisteröidä tämän kuvablogini tonne kansainväliselle Photoblogs.org-sivustolle. Eilen sitten tilapäisessä mielenhäiriössä ajattelin päästää myös kansainväliset valokuvausharrastajat kattelemaan ja kommentoimaan tänne. Älkää siis vakiokävijät ihmetelkö, jos täällä esiintyy satunnaisesti myös muunkielistä palautetta - kuten edellisessä kuvassa tokiolainen Tetsu on jo laittanut. Tämähän on ihan mielenkiintoista, voidaan käydä sitten vastavierailulla heidän sivuillaan.

Tietenkin aloitin sillä reunaehdolla että en todellakaan aio vaihtaa kieltä englanniksi. Siinä on eksotiikkaa ja jääräpäistä Sisu-asennetta ihan riittävästi kun jatkan valitsemallani tiellä suomeksi. Sinne on rekisteröitynyt 16 suomenkielistä kuvablogia, en siis ole ainoa.

Täytynee huomaavaisesti kuitenkin ottaa tähän muiden asioiden rinnalle sellainen Finland-teema. Sen lähtölaukaukseksi voisin esitellä sitä perinteistä Jyväskylä-teemaakin liippaavasti tällaisen Ylistö/Teknologia/Auringonpaiste/Pakkanen/Raikkaus/Karkkiväri -kombinaation. Ihmiset tosin tässä loistavat poissaolollaan.
48745.jpg