Työkaverillani on polvessa hohkaödeema ja fiksaatioaparaatti. Tutkimme kahvitunnilla hänen saamaansa magneettikuvauksen lääkärilausuntoa ja asiasta ei saatu mitään tolkkua.  Jos vaikka tiesikin suomenkielisen vastineen jollekin sanalle - kokonainen lause ei avautunut  merkitsemään mitään järjellistä. No, se pitää kumminkin leikata.

Tämän aasinsillan kautta pääsemmekin päivän aiheeseen eli Jyväskylän vanhaan ortopediasairaalaan. Siellä ei enää ole ollut vuosiin lääketieteellistä toimintaa vaan tiloissa toimii jonkunlaista kokous- ja kongressipalvelua nykyisin. Oli muuten surkeasti tietoa jälleen tästäkin asiasta Intternetissä tarjolla. Ihmettelen vain yleisestikin miten surkealla mallilla loppujen lopuksi on kuitenkin tiedonsaanti jostain nippeliasiasta, vaikka sivustoja on miten paljon tahansa. Tämänkin asian takia pitäisi taas mennä kirjastoon ja lainata joku Jyväskylän historiaopus. Rasittavaa, yhden blogipostauksen takia...

Olen aina ohiajellessani ajatellut että se on aika kivan näköinen. Jyväskylä kun on kunnostautunut niin aktiivisena vanhan hävittäjänä että näistä harvalukuisista vanhemmista rakennuksista sitten pitää kiinni aivan epätoivoisesti.

Tämänpäiväinen kuva, kuvaillaanpa tosiaan vähän Jyväskylääkin taas välillä kun tämähän on myös Jyväskylä-aiheiseksi ilmoitettu Blogilistalla. Samalla tuossa on käynnissä ruuhka Jyväskyläläisittäin klo 16.15 aikaan. Nämä lähimmät autot ovat menossa Rantaväylälle.
57934.jpg