Dodih, noidannuoli alkaa olla sellaisessa mallissa että kärsii jo istahtaa koneenkin ääreen. Selkävaivanihan tuli siitä kun Polosta kosahti lämppäri ja sillä jääkaappipakastimella ajellessani selkä äkääntyi aivan karseen kipeeksi erilaisten pakollisten kiertoliikkeiden ärsyttämänä (ikkunoita piti raappailla kesken ajon, kun ne eivät meinanneet pysyy sulana. Olisivat pysyneet kyllä muuten - mut on aika hankala ajaa meiltä kaupunkiin tai vaikka Säykkiin hengittämättä).

No, somasti saatiin sitten volkkarikin kondikseen Autotarvikkeella tänään. Lämppärin kanssa meinasi olla toimitusvaikeuksia ja siksi jouduin sitä odottamaan tuskallisen kauan. No, onneksi kuiteskin Saksasta löytyi. Hyvä palvelu oli merkkiliikkeessä, soittivat kotiin kun osa oli tullut ja varattiin sitten vaihtoaika perjantaille klo 14.00. Tässä odotellessa mieskin onnistui tekemään NHL-tulosvedossa kupongin, josta tuurilla pätkähti voitto, joka oli just niin suuri että sen kykeni käyttään tähän volkkariremontti-investointiin ja ylikin jäi muutama kymppi. Hyvähyvä! Nyt Polon lämppäri sitten tormuuttaa lämmintä ilmaa niin että klasit olivat aivan sulat takaikkunaa myöten kotimatkalla Aholaidasta vaikka pohotin oli vain osateholla. Jos olisin pitänyt sitä täysillä olisin vissiin liiskaantunut tukka hulmuten Comfort Combin peräseinälle kuin tuulitunnelissa.

Ulpukallekin alkaa näköjään ekat juoksut tämänpäiväisestä pyllistelystä päätellen. Täytyy soittaa neidolle sterilointiaika Ridellin eläinklinikalle ensi viikolla.
26396.jpg
Täytynee tänään illalla vielä mennä sinne vaalikoneeseen kun se jäi silloin kun tulin kipeeksi. Laitan sit kommenttia tohon edelliseen postaukseen.