Donna haastoi minut listaamaan omituiset tapani ja sitten haastamaan viisi uutta.
Aloitetaanpa samantien vaikka en edes tiedä mitä vastaisin tai kenet vastavuoroisesti haastaisin. Tähänhän Kissamaulta tulisi varmaan vastaus kuin apteekin hyllyltä. Minulle tämä on vähän vaikeeta kun ei ole koskaan ollut tapana miettiä ovatko tapani jotenkin outoja verrattuna muiden ihmisten tapoihin.

No annetaanpa mennä vapaalla assosioinnilla:
Kissahuushollin ylläpito
Jos pysähdyt miettimään minkälaista on asua viiden sisäkissan ja aviomiehen kanssa vanhaa rintamamiestaloa luultavasti päädyt tulokseen että se on elämäntaparatkaisu.
Ajelen autolla outoja reittejä
Tutussa kaupungissa minulla on mielireittejä, joista siirryn pisteestä A pisteeseen B. Kissamau vinkaisee aina vierestä autossa että "minne ihmeeseen sä olet menossa". Meillä on aivan erilaiset reittivalinnat Jyväskylässä.
Opiskelen vääriä aloja
Koska en vieläkään tiedä miksi haluaisin isona - olen opiskellut ammattikorkeakoulututkintoon asti kahta aivan väärää alaa joita en voi sietää. Oikeata tosin tuskin on. Katso seuraava!
Tykkään tehdä vain asioita joista kukaan ei ole valmis maksamaan palkkaa
Ammatinvalinta kämähtää aina tähän.
En pidä yllätyksistä
Koska joudun epätasapainoon heti kun tapahtuu jotain hallitsematonta, en oikeastaan pidä yllätyksistä - en edes positiivisista (lukuunottamatta lottovoittoa, johon olen ikäänkuin varautunut vaikkei se vielä ole osunut kohdalle).

No, tulihan se sieltä. Tuskinpa on kuitenkaan kattava ja täydellinen lista, varmaan noita on enenpikin.

Haastan puolestani Kissamaun, Lepiksen ja Holgaajat.