Fotomik haastoi minut kuvaamaan näkymät keittiöni ikkunasta. Saman haasteen olin nähnyt jo useessakin paikassa kuten esim. Kafkakoskella ja 40100-blogissa.

Meillähän on keittiössä peräti kaksikin ikkunaa. Näkymien pääsisältö on pusikko. Talohan on metsässä. Tuossa kuvassa (missä on myös Ulpukka) näkyy tuo etupihan puuha-alue, eli puunpilkkomispaikka, grilli, nuotiopaikka, sauna/liiteri/autokatos-yhdistelmä, marjapuskat, muutama lumikola(!), Polo, lintulauta, pihaan virvoitusjuomien nauttimista varten kannettu pirtinkalusto, pari poltettavaa hajonnuttta rottinkisohvaa (kulohälytys), ikuisiksi osoittautuneita muovituoleja, leikattava nurmikko sekä pihatie.

Toisesta ikkunasta (ylemmässä kuvassa) näkyisi vinolla katselukulmalla itserakennettu kompostoiva kesähuussi, naapurin saunan takaseinä ja naapuritalo. Että tälleen.

Niin, täällähän on seassa myös ilmeisesti niin uusia tilaajia/kävijöitä että kaikille ei ehkä ole selvinnyt että asustelen 50-luvun rintamamiestalossa, jossa on pääasiallisena lämmönlähteenä puulämmitys.
84688.jpg