Kissamau pyysi kommentoimaan vielä kamerakännykkäkuvien laatua. Siis miksi se on niin heikko ensimmäisissä kuvissa ja värejä on vain aavistus. Itse asiassa se on olosuhteisiin nähden yllättävänkin hyvä suoritus - sillä noi ekat kuvat on otettu vallitsevassa valossa sisällä kun ulkona oli jo aivan pimeää ehkä seitsemän aikaan illalla yhden kattolampun (60W) valossa. Siis oikealla kameralla salama olisi ollut aivan pakollinen.

No, laittelen noita kamerakännykkäkuvia tonne Saunablogiin, niitä voi katsoa jos kiinnostaa. Tässä on sitten yksi esimerkki tältä päivältä uudella Motorolan V3 kännykkäpuhelimellani otetuista fotoista. Päivänvalossa, sisällä ei valaistusta.

Taas kissa, siellä parahdetaan. Sori vaan, ripottelen näitä kissakuvia tänne aina välillä (kun tämä on ilmoitettu myös lemmikkieläinaiheiseksi blogiksi). Lupaan että muitakin aiheita kuvataan. Senkin lupaan että en rupee enempää täällä Haloefektin puolella noita kännykkäkuvia esittelemään kuin poikkeustapauksessa. Kuvassa siis Ulpukka, Ulla eli Ultsi.33037.jpg
Edit: Tämä postaus on jouduttu vaihtamaan spämmäyksen takia tietokannassa toiseen paikkaan. Valitettavasti siinä souvissa kommentit hävisivät. Tämä keräsi jostain syystä robottien mielenkiinnon ja tähän tuli satoja spämmejä elokuussa 2006.