Steorn-niminen irlantilaisyhtiö on ilmoittanut vaatimattomasti nettisivuillaan viisi päivää sitten:
"We have developed a technology that produces free, clean and constant energy.
This means never having to recharge your phone, never having to refuel your car. A world with an infinite supply of clean energy for all.Our technology has been independently validated by engineers and scientists - always off the record, always proven to work."

Siis melko uskomaton masiina - tuottaa rajattomasti energiaa tyhjästä. Steornin mukaan se on skaalattavissa mihin mittakaavaan tahansa.  Sopii siis taskulampusta lentokoneeseen ja kaikkeen siltä väliltä. Jos tämä väite on totta niin se kilpailee ihmiskunnan suurimpien keksintöjen sarjassa peitoten kevyesti mm. ruudin, tulen, pyörän ja muut klassikot.

Steorn haastaa myös sivuillaan 12 maailman skeptisintä tiedemiestä ja insinööriä testaamaan vallankumouksellista ilmaista, puhdasta ja ikuisesti riittävää jatkuvatoimista energiateknologiaansa.

ABC news uutisoi kriittisesti aiheesta tänään. Kylmäfuusio saatiin ilmeisesti toimimaan hetkellisesti muutama vuosi sitten, mutta samat kaverit eivät saa enää toistettua onnistunutta koetta. Saa nähdä minkälainen tarina tästä voimanlähteestä seuraa - jotakinhan siitä varmasti saadaan selville. Ainakin että toimiiko vai ei...
163413.jpg
Laitetaanpa kaveriksi kuva, jolla ei ole mitään tekemistä jutun kanssa.