"USA esitteli ydinpommin valmistusohjeita internetissä"

03.11.2006 08:54 MTV3
New York Times

Kansainvälinen atomienergiajärjestö IAEA on valittanut Yhdysvalloille, että Irakista takavarikoidussa arabiankielisessä aineistossa oli kymmenkunta asiakirjaa, jotka sisälsivät ohjeita ydinpommin rakentamiseksi.

Yhdysvaltojen hallitus esitteli internetissä irakilaisia asiakirjoja, jotka sisälsivät ydinpommin rakentamisohjeita, kertoo New York Times -lehti.

Yhdysvaltojen Irakissa takavarikoimia arabiankielisiä asiakirjoja laitettiin internet-sivulle jo maaliskuussa. Amerikkalaisviranomaiset toivoivat saavansa yleisöltä apua valtaisan asiakirja-aineiston kääntämisessä, koska hallituksen kielenkääntäjät eivät ehtineet tutkia kaikkea aineistoa.

Kansainvälinen atomienergiajärjestö IAEA valitti NY Timesin mukaan viime viikolla Yhdysvalloille, että aineistossa oli kymmenkunta asiakirjaa, jotka sisälsivät ohjeita ydinpommin rakentamiseksi. Ennen vuotta 1991 peräisin olevissa asiakirjoissa oli lehden lainaaman asiantuntijan mukaan perusohjeet ydinpommin rakentamiseksi.

Irak-asiakirjoja esitellyt internetsivu suljettiin torstaina sen jälkeen kun NY Times oli kysellyt ydinpommiasiakirjoista.

(MTV3-STT-AFP)"

Siis on todella mahdotonta ajatella noita jenkkejä ja varsinkin nykyistä valtiojohtoa/hallintoa jotenkin järjellisinä ihmisinä, he tekevät sensorttisia mokia että aivotoiminnan tasoa tulee väkisin epäilleeksi ja verranneeksi vihanneksiin... En kyllä yhtään ihmettele Guardianissa raportoitua brittitutkimusta jossa Bushia pidetään huomattavasti suurempana uhkana maailmanrauhalle kuin Pohjois-Korean johtajia tai ketään muuta.

Ehkäpä joku suomalaisinssi kävi omaksumassa valmistusmetodit? En kyllä oikeastaan epäile yhtään etteikö se ydinpommin rakentaminen muutenkin onnistuisi pohjoismaalaisilta (jos olisi siihen varaa ja sitä pidettäisiin jotenkin tarpeellisena). Elämme kyllä todella hullua aikaa ja kuten sanottu nuo höyrypäät jenkkien vallankahvassa eivät kyllä ainakaan ole omimmillaan turvallisemman kehityksen aikaansaamisessa vaan lähinnä sekoilemisessa.

Bonuksena myös tämä uutinen:

Lehti: USA harkitsee iskua Pohjois-Koreaan (Verkkouutiset / Ulkomaat)

via Ampparit.com / Ulkomaat on Nov 03, 2006
"- Ydinaseiskua pidetään liioitteluna, mutta monia muita vaihtoehtoja harkitaan nyt, lehden haastattelema ministeriölähde kertoi.
- Valmistelun tahtia on kiihdytetty."

Kahjoja...