Tällä palvelimella oli taas eilen toimintakatkos ja kaikkien "vuodattajien" blogit olivat pimeinä useita tunteja. Ärsyttävää, mutta ilmaispalvelulle se on anteeksiannettavaa, kun tämä kuitenkin pääsääntöisesti pelaa ihan hyvin.

Käytin illalla aikaa näpräämällä yhdestä Veijo-kuvasta Karviaismarjakiisseliin kuva-askarruksen, jossa häiritsevä tausta on muutettu abstaktimmaksi tilaksi, jossa kissa leijuu. Se on siis täällä.

Tänään kerkesin jo käydä tossa jo pienellä kävelylenkillä. Koska lupasin tänne maisemakuvan, niin laitetaan sellainen (ei mikään loisto-otos kylläkään) missä näkyy jo esimakua kolmiulotteisuudesta. Jos kuvassa siis olisi elementit kohdallaan ja yleisesti jotain mielenkiintoista kuvattavaa, olen oppinut miten mun kameralla kuvaan tulee lisää syvyysvaikutelmaa. Kuva nyt ei tosiaan ole kummoinen kun noissa lähipusikoissa ei oikein ole muuta kuin tuota iänikuista risukkoa. No, kohta lähden autolla liikenteeseen ja toivottavasti osun paikkaan mistä saadaan jotain järkevääkin aikaiseksi... :)
55198.jpg
Tuosta vähän matkan päästä karannut koira (isäntä oli sitä hakemassa autolla, nähtiinkin koira muttei se antanut kiinni) on käynyt pyörimässä tonne lumihankeen jälkensä ton risun ympärille, joka siis on tämän kuvan pääkohde :)
Heh, kyllä, köyhää on anti tällä kerralla - mutta laskettakoon tämä vielä testaamiseksi.