Sori nyt vain kun nyt lomalla valokuvaustaiteellinen otteeni on tilapäisesti romahtanut lähelle normidigikuvauksen syvempää olemusta. Eli rehellisesti sanoen lomakuvani ovat olleet enimmäkseen posketonta räiskimistä ilman mitään ihmeempää ajatusta. Kyllä tämä taso tästä taas kohtapuoliin varmaan nousee entisiin sfääreihin ja keskittyminen pysyy mukana, välillä vaan tulee innokkaillekin harrastajille näitä aikoja jolloin ei vaan ole sydän mukana ja tulee paukutettua pelkästään kamaa jonka voisi deletoida suoraan kamerassa.

Tässä malliksi nippu kuvia jotka otin Ulpukan ja Tyynen välisestä viltinvaltausmittelöstä. Viiteentoista peräkkäin samasta tilanteesta lätkytettyyn kuvaan en saanut ikuistettua sitä maagista hetkeä vaan se valui ohi. Se aiheuttaa turhautumista :( Turhautumisen taas poistaa välittömästi seuraava omasta mielestä nappiin mennyt shotti. Jatkamme harjoituksia!

Nyt tosin olen menossa pihaan kantelemaan ja pyörittelemään kiviä edestakaisin, kun niitä vanhojen kukkapenkkien reunakiviä piti poistella paloauton pyörien edestä. Taidan siirtää osan niistä kokonaan muualle ja tehdä sinne pienen miniatyyrikivikkopuutarhan. Mukavaa lauantaipäivää!
148564.jpg