Joo kiitoksia vain lämmittävistä sanoistasi Ulla E Lahdesta tuolla aiemmin ja Kootee myös.

Tämähän on erittäin kommentointiystävällinen blogi ja koetan vastailla kaikkiin terveisiin, mutta kuten olette huomanneet olen sitä sukupolvea että hymiöiden luonteva käyttö jää multa usein puolitiehen ja kuivakka huumorini ei aina oikein välity kirjallisesti ilmaistuna.

Ulla sanoi paljon nättejä asioita tuolla kuvistani, mikä ilahdutti väsähtänyttä mieltäni - joskin ajattelin tuossa jo tuokion että apua, kohtahan tässä rupeaa tulemaan suorituspaineita ;) No, jos nyt ei kuitenkaan ruveta stressaamaan mitään - vaan tehdään kuten hiihtäjät eli "teen parhaani ja katsotaan mihin se riittää" ja "peräpäässä on hyvät tarkkailuasemat".

Niin vielä Ulla E:lle ja muillekin tiedoksi että vaikka kirjoittelen melko aktiivisesti kuviini nimikirjoituksia (usein unohtuu myös laittaminen), se ei suinkaan tarkoita että pahastuisin jos joku käyttää näitä itsensä ja muiden ilahduttamiseen. Nämähän on niin pieniä tiedostoja ettei näistä saa edes saa kunnon printtiä. Niin että käyttäkää vaan taustakuvina tai tuttaville laitettujen sähköpostiviestien piristeenä jos haluutte. Tai jos vaikka haluutte työpaikkanne intranettiin laittaa ottaa niin feel free, mieluummin nimen kanssa - eikä tarvitse mitään erityisiä lupia kysellä joka kerta erikseen.

Kaikille muillekin iloiset terveiset, huomenna on tilipäivä!
49966.jpg
Tämä on siltä samalta viime sunnuntain reissulta, kun tulin Tiikkarista kotiin illansuussa pysähdyin tohon vanhalle nelostielle ottaan iltavalosta kuvan.