Hitsi että ottaa päähän että tulin listanneeksi myös Karviaismarjakiisselin Blogilistalle. Äsken katsoin, mutta en oikein keksinyt miten sen saisi edes poistettua itse. En ole koskaan ollut mikään innokas päiväkirjan kirjoittelija ja verbaalisen blogivuodatuksen jätän suosiolla muille. En ensinnäkään oikein edes omaa kiinnostusta siihen ja toiseksi ei minulla ole mitään sellaista agendaa mitä haluaisin netissä ruveta julistamaan. Karviaismarjakiisseli on tällä hetkellä vähän suunnitteluvaiheessa ja koska sen päivittämisen on nyt vähän laiskanpulskeaa, niin oli kyllä moka laittaa se Blogilistallekin pölyttymään.

  • Edittiä: Uudestaan tarkemmin vilkaistessani löysin kuin löysinkin paikan, josta sain poistettua Karviaismarjakiisselin Blogilistalta. Täytyy miettiä rauhassa mitä tekisin sille. Olkoot nyt noin ainakin kevääseen saakka. Kun tulee enemmän kuvia, muutan sen kuvienesittelysysteemin jotenkin toisenlaiseksi. Ehkäpä enemmän galleriamaiseksi?

Olen jotenkin käreällä tuulella kun kuvaussuunnitelmani eivät toteutuneet tänään. Kaikki on nyt aivan anaalista! Jopa suomalaiset maisemat. Kun vein tänään miestä duuniin napisin sillekin miten rumaa tänään on - ei mitään kuvaamista... Toista se on noilla ameriikan tyttösillä, joiden sivujen linkit on tuolla "ihailtujen" osastolla. Siellä näkyy olevan filmaattista maisemaa kelillä kuin kelillä. En kyllä muuten ole mikään suuri jenkkifani, vaan itseasiassa päinvastoin. En leimaa koko kansakuntaa, mutta suuri osa näkyisi olevan meihin eurooppalaisiin verrattuna vähän typerän ja vaarallisen hullun välimaastossa.

Niin, en  rupea listailemaan tänne ollenkaan muita suomalaisia blogeja, vaan keskityn tossa linkkilistaamisessa sellaisiin sivustoihin jotka ovat minusta nimenomaan valokuvauksen kantilta minusta ihquja, todennäköisesti suuri osa niistä on ulkomaisia.

Tähän nillitysfiilikseen käy mainiosti tämänpäiväinen kotistudion tuotokseni kieroutunutta.jpg
21287.jpg