Asiallista tiedotusta ja valokuvareportaashia Tarelta, joka puolivahingossa joutui Smash Asem 06 mielenosoitukseen Helsingissä. Katsoin jo uutisissa että ihme touhua. Poliiseja kun oli paljon enemmän kuin mielenosoittajia. Tosta sen nyt sitten näkee miten niitä lööppejä vedetään - "rautatangoin aseistautuneet mielenosoittajajoukot = 1 kpl patukoita". Hienoa kansalaisjournalismia kertakaikkiaa, hyvä Tare.

Edit: Lisäys. Pidän mielipiteen ilmaisemisen vapautta vapaan demokratian peruskäsitteenä. En halua elää poliisivaltiossa, jossa eriävää mielipidettä ei sallita ja se tukahdutetaan joukkojenhallinnan keinoin. En ole tukemassa paikkojen rikkomista vaan rauhallista ja asiallista kriittistä mielipiteenilmaisua, jolle on oltava suomalaisessa yhteiskunnassa sijansa. Jos minut nyt leimataan tämän lausunnon takia anarkistien kannattajaksi - niin siitä vaan.

Nyt on sitten kulunut 5 vuotta 911-tapahtumista New Yorkissa. Salaliittoteoriat senkun jylläävät entistä vahvenpina kun jopa amerikkalaisista osa on sitä mieltä että Yhdysvaltain hallinto itse aiheutti tornien romahduksen tarkasti asetetuilla pommeilla. Eipä siitä sitten sen enempää, itse olin ammattikorkeakoulussa silloin ja seurasin omin silmin filmiä koneiden lennosta sekä uutisia netistä ja telkusta välittömästi kun tieto tuli Suomeen. Nythän jenkkejä on sitten menettänyt henkensä jo Irakissakin saman verran kuin lentokoneterroristien uhreina.

Sitä en tiedä kuinka moni jenkkien liittolaisista on kuollut tähän ilmiöön nimeltä "friendly fire". Jos lähtee jenkkien kumppaniksi "rauhaanpakottamaan" - niin todennäköisyys kuolla heidän ystävällismielisessä tulituksessaan on huomattavasti suurempi kuin joutua vihollisen uhriksi.

Mä en olekaan ite täällä puuhannut mitään merkittävää. Päiväkävelyllä näin hevoisen.
183286.jpg

Ja ihailin ensimmäisiä syksyn lehtiä. Mitään ruskaahan tänne ei tule kun suurin osa lehdistä tippui jo heinäkuussa.
183287.jpg

Niin ja erityisen ystävällisiä terkkuja sille yhdelle joka tilasi RSS-syötteeni Feedburnerilta ;D