Olen nyt tulostellut joitain fotoja Epsonin mustespruittaustulostimella fotopaperille A4-koossa. Suurimmaksi osaksi kuvat ovat olleet hyvälaatuisia, muutamat kuvat on menneet alussa pieleen kun en tajunnut että Epson palaa aina oletusasetuksiin (joka on tekstitulostus) eikä se muista mitä siltä pyydettiin edelliskerralla. Ja sitten viimeisen päivityksen jälkeen Picasani rupesi hylkimään Epsonia eikä suostu tulostamaan sitä kautta. Päädyin tulostamaan FotoFiltren kautta, koska siinä on tulostuksen  reaaliaikainen esikatselu. Jaa että miksi ei Photoshopin? Hyvä kysymys, mutta mulle se vaan tulee mieleen aina vasta näiden muiden vaihtoehtojen jälkeen.

Tulostin tämän Lillin kuvan ensin A4-fotopaprulle ja sitten skannasin sen tuloksen uudestaan digitaaliseksi että tekin näette minkälainen siitä sitten tuli.

Eli tarkoitus oli todistaa että 3.2 megapikselin Olympuksella saa siistin printin vielä A4-kokoa isompanakin. Kyllä saa - jos ei mene tulosta luupin kanssa syynäämään vaan katsoo kohtuuetäisyydeltä..
135608.jpg
Tulostettu kuvatiedostohan on siis sama kuin se josta Blogger-blogissani on pienennös.