Olen lukenut tämän tavarameemin jo monesta blogista, joten kai minunkin on otettava siihen jotain kantaa. Ensimmäinen jossa sen huomasin oli Fotomik

"Luettele 5-10 tuotetta, joita sinulta löytyy AINA kotoasi. Mieluiten tiettyjä tuotemerkkejä, ettei mene perustuotteiden luettelemiseksi ("joo, mulla on aina sukkia ja hammasharja kotona"). Kerro myös lyhyesti, miksi juuri listaamasi tuotteet / tuotemerkit."

Koska tämä on kuvablogi niin laitetaan aiheesta kuvallinen anti:
56784.jpg
Siinä siis kuivatarvikekaapin sisälmys lähes kokonaisuudessaan ja rasvapaketti. Nyt on tunnustettava että en ole lainkaan merkkiuskollinen. Olen kuluttamisessa vallaton, mutta kriittinen kokeilija. Eli enimmäkseen kokeilen kaikenlaisia halpissarjoja: Pirkka, Euroshopper, Rainbow jne.
Mikään ei ole minulle niin pyhää ettenkö voisi ostaa myös toisen valmistajan korviketuotetta.
Mutta yritetään. Siis siinä järjestyksessä kun tulee mieleen.

1) Vihreä Viceroy. Tämänhetkinen valinta. Tärkeintä on siis hinta ja että se on menthol lights-versio syöpäkääryleestä.

2) Earl Grey -tee, tuolla kaapissa näyttäisi olevan Lipton. Aivan hyvin käy muidenkin valmistamat, mutta tärkeintä on pergamottiöljyn tuoma ihana maku.

3) Voileipälevite. Tuolla näkyisi olevan Flora, mutta mikä tahansa muukin käy. Parasta olisi voi, mutta se levittyy niin huonosti kylmänä että käytän sitä vain kalojen paistamisessa - mihin ei ehdottomasti sovellu mikään muu rasva. Usein syömme kyllä mieheni kalastamia lohikaloja grillattuna, savustettuna tms. ettei niiden valmistuksessa tarvita lisärasvaa.

4) Appelsiinituoremehu. Viimeisin ostettu taisi olla Rainbow. Appelsiinimehu on minusta raikas juoma ja siitä jää hyvä maku suuhun.

5) Hiusten pesussa suosisin Garnier Fructis shampoota koska se jättää mun hiukset mukavan tuntuisiksi, mutta hätätilassa pesen muillakin pesuaineille mitä sattuu olemaan.