Veijon karva on edelleen kynityn näköinen kun takut piti poistaa, mutta turkki on alkanut jo kasvaa. Tämä vuonna Vekestä tulee vähemmän puudelin tyyppinen ja punk-henkinen ulkoasu lakkaa olemasta niin ilmeinen kuin tällä hetkellä. Nenänvarren ventti on parantunut jo täysin. Muutenhan kaveri selvisi reissun aiheuttamasta vaaratilanteesta täysin vahingoittumattomana. Kissalaumamme Mörrimöykky on aivan entisellään lukuunottamatta turkkia.
26751.jpg
Huomenna töihin. Mulla olikin välipäivät vapaata ja sain nauttia lomasta peräti pidempään kuin kesällä. Olin nääs vaihtanut duunia tammikuussa ja kesälomaa ei ollut kuin muutama päivä. Tässä kuussa tulee siis vuosi täyteen tätä duunia. Muutenhan mulla ei olisi mitään valittamista, mutta palkka voisi olla puolet isompi niin sillä tulisi paremmin toimeen. Tuotteet voisivat olla myös suurempia myyntimenestyksiä, joka edellyttäisi suurempaa innovatiivisuutta kirjoittajilta ja kustantajilta. Tarkoitus on tänä vuonna siirtyä myös kaupittelemaan koulutustarjontaa, mikä saattaa vaikuttaa vähän tulotasoa nostattavasti. Siis näin sopii optimistisesti toivoa.

Terveys saisi säilyä kohtuullisena. Nyt kipeenä huomasin miten surkeeta se on jos se edes tilapäisesti muuttuu vähänkin huonommaksi. Hyvää terveyttä siis paljon kaikille olisi toiveissa.

Mitään uudenvuodenlupauksia en viitsi ruveta erityisesti lupailemaan, kun en oo sellaista pitänyt tapanani ennenkään. En aloita tupakkalakkoa enkä laihduta, mutta terveyden ylläpitämiseksi niitä voisi vähän paremmin pitää silmällä - etteivät ainakaan pääse tämän suuremmaksi ongelmaksi. Viinaksiahan mä en käytännöllisesti katsoen juo ollenkaan, niin sillä rintamalla ei ole tarvetta suuntaa muuttaa mihinkään suuntaan. Jonkunlaista yleistä aktiivisuuden tason nostoa voisi suunnitella, olen jotenkin laiskistunut liikaa. Ja yleistä positiivista sekä huumorintajuista asennetta pitäisi pitää yllä ettei oma ja läheisten elämä menetä hauskuuttaan. Pitää pitää mielessä että paistaa se päivä risukasaankin ja että on näistä haittavastuksista aina ennenkin selvitty. Mutta mitään yltiöpositiivista touhupakettia minusta ei tule koskaan kehittymään, olen aivan tyytyväinen itseeni tällaisena pessimistisenä realistina.