Kun noille ulkomaisille palvelimille latailee kuvia ja haluaisi tehdä lennokkaan kuvatekstin englanniksi - oikeinkirjoituksen tarkastamisessa voi käyttää apuna vaikka ilmaista englanti-suomi-englanti online sanakirjaa.

Meillä tulee huomenna duunissa uudistus, luritamme uusilla puhelinkoneilla. Vanhat lankapuhelimet saavat lähteä ja tilalle tulee lankapuhelimen näköinen pöydällä pidettävä gsm-puhelin. Miksei ole VOIP? Heräsi mullakin ihmetys, mutta näin mulle sanottiin että se on GSM. Sen verran kerkesin aparaattia nähdä että se oli pöytäpuhelimen kokoinen, mutta siinä oli numeronäyttö/näyttö ja sillä voi kuulemma kirjoitella tekstiviestejäkin (siinä on myös kirjainnäppäimistö erikseen). Ne otetaan huomenna käyttöön. Sitten siis lisää juttua kuvan kanssa. Outo rakkine, empä ollut moisesta ennen kuullutkaan.

Tähän on päädytty kun vanhanmallisten lankapuhelimien puheluhinnat ovat jälleen nousseet ja ovat nyt jo aivan pilvissä. Pomo sanoi että tämä liike oli pitänyt tehdä jo aikasemmin. Varmaan näin onkin. Jälkiviisaus vaan on se kukkeimmin loistava viisauden laji. Parempi myöhään kuin ei silloinkaan.