Heh ;D
Koska en tykkää harrastaa synkkää yksinpuhelua seuraan tilastoista aktiiviseti onko siellä vastaanottajapuolella ketään. Näkyy kesäisestä hiljaiselosta huolimatta olevan. Tässä postauksessa kummastelenkin sitten näitä varsin hämmentäviä asioita mitä tästä seurannasta on selvinnyt.

Olen pannut merkille huvittavan tilastollisen tosiseikan että JOKA AINOA KERTA kun olen laittanut esille oman kuvani - ainakin yksi Blogilistan kautta tämä blogin tilannut on lopettanut. Mitä johtopäätelmiä siitä olisi tehtävissä? Heh. :C Onneksi kävijöistä tulee vain reilu 20 % Blogilistan kautta.

Kesä on karsinut kävijöitä rankalla kädellä ja samoin "elämäni yleinen tapahtumattomuus" joka on kommenteissa mainittukin. Kuten esittelytekstissä sanotaan tämän blogin ei ole tarkoituskaan erityisesti paljastella mieleni syövereitä  tai  toimia terapeuttisella tasolla. Eikä mulla ole mitään sellaista ideologista agendaakaan mitä täällä pyrkisin edistämään. Sekin on rehellisesti tunnustettava että en lukeudu niihin järjen jättiläisiin joiden verbaliikalla ihmismielet saataisiin parantamaan maailmaa tai löytämään sisimmästään uusi ihminen. Tämähän on vain tallaista jorinaa, enkä ole koskaan muuta luvannutkaan. Tänne Vuodatus-blogini puolelle kuvatulvakin on tosiaan sellaista kuvituskuvaa tajunnanvirralle, Bloggerissa ja Karviaismarjakiisselissä on sentään jotain yritystä säilyttää joku linja valokuvauksen suhteen. Koska en ole pätkääkään välinesuuntautunut tai laitehifistelijä, niin se karsinee teknisestä nippelitiedosta kiinnostuneet. Huomasin jo varhain elämässä (11-vuotiaana) Normaalilyseossa, joka oli tulevien opettajien harjoittelukoulu - että suuntautumiseni pedagogiikkaan on sangen vähäistä.

Olen tästä kävijöiden maantieteellisestä jakautumasta jo aimminkin kirjoittanut ihmettelevään sävyyn. Miksi Munkkivuori ja Helsinki ovat kaksi eri asiaa? Jos edellämainitut ja Espoo ovat noin hyvin edustettuja,  miksei pulputukseni viehätä Vantaalaisia? Miksi Keuruulta on enemmän kävijöitä kuin Jyväskylästä? Eikö täällä käy yhtään Muuramelaista? Miksi Mustasaari on väestömääräänsä nähden näin hyvin edustettuna? Harrastetaanko Kiehuvalla blogien seurantaa muuta maata tiiviimmin? Miksi Madridista tulee enemmän kävijöitä kuin Kotkasta? Luulen jopa tietäväni että Jenkkilässä Columbuksessa täytyy olla eloisa nettiorientoitunut suomalaisyhteisö, koska se on Madridin jälkeen ulkomaista parhaiten informoitu asioistani Suomen kielellä.
Hämmästyttää kummastuttaa pientä kulkijaa...

Tämä siis vain lyhennelmä kävijöiden paikkakunnista, josta jäi osapuilleen 2/3 mukaanottamatta.
125256.jpg