George Lucas lopettaa elokuvien tekemisen

07.11.2006 09:00 · Viihdeuutiset

"Aikaansa seuraava Lucas uskoo, että elokuvateattereiden vetovoima tulee vähenemään samalla kun uusia mediamuotoja tulee koko ajan lisää.

- En usko, että kukaan käy enää tulevaisuudessa elokuvissa. Kaikki tulee olemaan valinnaista. Uskon, että medioiden välillä tullaan näkemään suuri vallankumous."

Itse en ole enää vuosiin käynyt elokuvateattereissa vaikka olen pohjimmiltani elokuvafriikki. Hollywoodin suurille massoille tarkoitetut lanseeraukset eivät jaksa enää kiinnostaa ja silloin kun täällä Jyväskylässä olisi kiinnostavaa independenttarjontaa en ole siitä tietoinen tai ajankohta ei passaa.

Meillä on kotona DVD elokuvia ja halpiskotiteatteri. Itsekin uumoilen jonkunlaista mullistusta viihteen jakelussa, mihinkään mobiilihössötykseen tosin en jaksa uskoa - sillä kaltaisiani ihmisiä ei tule koskaan kiinnostamaan seurata liikkuvaa kuvaa jostain "p***esilmän kokoisesta" kuvaruudusta.

Digitelevision maksukanavien kauppiaat tulevat myös pettymään minun suhteeni. En ole halukas maksamaan näillä näkymin latiakaan mistään sellaisista digipalveluista, joita tällä hetkellä on tarjolla. Jos minunlaisiani on paljonkin, niin ansaintalogiikka on ajateltava kokonaan uusiksi. Pakottaminenkaan ei onnistu, lopetin kylmän viileästi levyjenkin ostamisen protestina kopiosuojauksille (jotka rajoittivat levyn käyttöä tietokoneella soittamisen osalta, pidän tuotteita viallisina - enkä siis niitä osta, tosin en lataile laittomastikaan - kuuntelen lähinnä ilmaisia nettiradioita kuten LastFM).

Olen siis odottavalla kannalla, vanha aika on jäämässä historiaan ja uudesta ei ole vielä tietoa.

Tähän tulee illalla kuva. Nyt on sitten ilta. Koska itsensä viihdyttämisellä ja digiteeveellä on ainoastaan aavistuksenomainen kosketus toisiinsa aihepiireinä, laitetaanpa sitten kuvakin joka liittyy käsiteltyyn juttuun vain sillä että malli on todella kyllästyneen näköinen ;D
293126031_9f6c05ada1.jpg