Malmin Polgaran kautta löysin tällaisen ryyppykaverilaskurin.

"Haluatko välttää ongelmia selvittämällä parhaan mahdollisen juomaseuran etukäteen? Ei hätää! Vuoristo-Karabahin kasvatti, tietäjistä sekavin, eli ikiviisas Pelkoguru on ginihuuruissaan taikonut meidän kuolevaisten ihmeteltäväksemme lähes pettämättömän tavan selvittää ihmisten soveltuvuus ryyppykavereiksi, ja vieläpä pelkkien nimien perusteella. Kaupanpäällisiksi guru antaa vielä jonkinlaisen ennustuksen, joka tosin on yleensä täysin päin helvettiä, mutta saattaa hyvinkin antaa osviittaa tulevasta. Eikä siinä vielä kaikki; Kun kokeilet laskuria heti, saat vielä ilmaisen juomasuosituksen ennustuksen kylkeen."

Eli siis tämä tieteen uusin saavutus on välittömästi testattava ja valitsin itseni lisäksi Lepiksen (joka on nettipersoonista potentiaalisin henkilö joutumaan ryyppäämään kanssani). Tulos testistä:

Lepis - Haloefekti: 38%

Onnistutte juomaan itsenne niin känniin, että sammutte taksiin, ja koska Lepis kärsii vakavista artikulointivaikeuksista osoitetta ääntäessään, kuski vie teidät naapurikuntaan, jonne jäätte iso lasku kourassa krapulaa odottelemaan.

Pelkoguru suosittelee juomaksi: hyhmäinen Jägermeister

Koska tänään on tullut näitä kuvattomia postauksia useampia, niin liitetäänpä tähän osa Karjala-sarjasta.
95688.jpg