Oli tässä puhe että olen menossa pihamaalle pyörittelemään ja kantelemaan edestakaisin kivenmurikoita. Tällainen kummeli siitä sitten syntyi. Keräsin ylimääräiseksi jääneet kukkapenkkien reunakivet yhteen kasaan, jonka päälle istutin sammaleita ja keltamaksaruohoa. Nyt vaan sopii toivoa ettei kukaan törttö törmää siihen autolla.

Olen varma että kyseinen kivikasa aiheuttaa jälkipolvissa suurta ihmetystä. Voin jo kuvitella tulevien arkeologien spekulaatiot: tällä perheellä oli pihassa uhripaikka jonka äärellä he suorittivat veretseisauttavia bakkanaalejaan ja rituaalimenojaan -
 tai ehkä he tulevat siihen päätelmään että kotialttari on käytönpuutteessa päässyt sammaloitumaan.
150364.jpg

150365.jpg

Niin. Ikävä kyllä lomat olisi sitten tämän ehtoon jälkeen pidetty ja niinmuodoin huomenna kasilta on hinattava luunsa duuniin :( ...eipä sille mitään mahda kun lotto ei taaskaan tärpännyt. Perheellisen on yritettävä! Mikähän kyseisen toteamuksen historia mahtaa olla? Meillä on perheessä viljelty sitä runsaasti niin kauan kuin muistan, mahtaisko olla muisto jostain 60-luvun pioneeriaikojen teevee-ohjelmasta?

Eipä ole tiedossa mitään pehmeää laskua työelämään vaan on aloitettava painamaan heti täydellä höyryllä... Mukavaa työviikkoa ja arkista aherrusta itsekullekin!