Tätä mä olen epäillyt aina, ei ne neanderthalit mihkään sukupuuttoon suoranaisesti kuolleet vaan sekoittuivat nykyihmiseen jossakin määrin. Tässä pätee se Darwininkin tyrmääjien argumentti "Ei me olla apinoita", vaikka DNA:ta tutkiessa saa olla tarkkana että edes erottaa simpanssin ja ihmisen perimän ;D
Tämä siis sillä edellytyksellä että uskot kehitysoppiin etkä Raamatun luomiskertomukseen. Lienevätkö tämä olleet niitä "naivat vieraan maan tyttäristä" siinä aivan alussa kun ei ollut vielä kuin Aatami ja Eeva ja niiden pojat?
Kursivoidun tekstin lähde YLE:

"Romaniasta Pestera Muieriin luolasta yli 50 vuotta sitten löydetyt luut ovat osoittautuneet jäänteiksi Euroopan varhaisimmista nykyihmisistä. Kuusi luufossiilia on uusissa tutkimuksissa ajoitettu 30 000 vuoden ikäisiksi.
tyhja.gif


Ennen tätä löytöä Euroopasta tunnetaan vain joitakin 28 000 vuoden takaisia tai sitä vanhempia nykyihmisen fossiileja.

Washingtonin yliopistossa Yhdysvalloissa tehtyjen tutkimusten mukaan luissa on merkkejä myös neandertalinihmisestä, kertoo yhdysvaltalainen Proceedings of the National Academy of Science -verkkolehti.

Löytö vahvistaa vähitellen virinneitä olettamuksia, etteivät neandertalilaiset ehkä kuolleetkaan täysin sukupuuttoon meidän esivanhempiemme tultua Eurooppaan, vaan kykenivät lisääntymään heidän kanssaan.

Washingtonin yliopiston professorin Erik Trinkhausin mukaan muun muassa suuri takaraivon pullistuma on neandertalilainen piirre Pestera Muieriin muinaisaukkaissa. Vihjeitä vanhasta perimästä löytyy myös alaleuasta ja lapaluusta."