Koska minulla on nyt, kiitos mieheni, kamerakännykkä - avasin niitä kuvia varten Saunablogin. Kuten arvata sopii kuvat on laadullisesti aivan surkeita, mutta kun nyt tällainenkin mahdollisuus on - niin sisäinen nörttini ei voi olla pois tästä vouhotuksesta. Itse en kyllä ikänä olisi ostanut itselleni kamerapuhelinta, mikä on varsinkin minulle aivan joutava turhake kun on kuvauslaitteita paljon muitakin. Nyt meillä on molemmilla samanlaiset.

Laitan linkin kuviin tänne julkisesti esille, mutta varoituksen sanana sanoisin että kuvat ovat aivan karmeita näpsyjä, joilla ei liene mitään annettavaa muille kuin itselleni. Koska en ole saanut ainakaan vielä muita tiedonsiirtoasetuksia toimimaan Motorolan kanssa (miten helvetissä toi voi olla noin vaikeeta?) ja bluetoothia en kuvansiirtoon vanhaan tietokoneenreuhkaani asenna, totesin helpoimmaksi tavaksi siirtää kuvia pois kännystä tän blogitouhun - koska kuvat toimitetaan sinne palvelimelle multimediaviesteinä, jotka kyllä toimivat. Kuvat tulevat siis tänne.

Saunalahden tukisivusista päätellen Suomesta ei ole vielä löytynyt sellaista neropattia, joka olisi saanut Motorolan ja Saunalahden liittymän pelaamaan niin paljon yksiin että sähköposti- ja selainasetukset saisi sieltä asiakastuen kautta. Sellaisia neuvoja ei nimittäin löytynyt mistä olisi ollut jotain merkittävää apua. Sen sijaan siellä kyllä on kiroilun tapaista nillitystä että jos ratkaisua ei rupee pikkuhiljaa löytymään niin asiakassuhde on katkolla.
32645.jpg