Greetings to China! I see that somebody came from Chinanet/Guangdong province, hello to you!

Elikkä Kiinasta on käyty täällä. Heippa vaan, oletko mahdollisesti suomalainen? Haluaisitko että kertoisin jotain erityistä Muuramesta, Jyväskylästä tai Suomesta?

Ei vaan ihan oikeesti... Täällä ilmeisesti käy useita ulkosuomalaisia melko säännöllisesti ja jotkut ihan suorastaan useinkin. Onko joku asia mitä pitäisi pitää teidän kannalta erityisesti esillä? Onko toiveita? Täällä olisi tarjolla huutavan ääni korvesta, voisin tarjota sivustakatsojan näköalapaikan kun sanotte vaan että mitä aiheita olisi hyvä kattaa. Voisin mahdollisuuksien rajoissa käydä kuvaamassakin paikkoja täälläpäin. Olisi itseasiassa ihan kiva saada jotain uusia ideoita.
207266.jpg
Jep, tuumasta toimeen eli aloitetaanpa heti! Tässä nettikamera joka tallentaa Jyväskylän ydinkeskustan kävelykadulla  sijaitsevan "kompassin" touhuja.  Sehän on Kauppakatu, yrittivät lanseerata sille takavuosina uuden nimen, Aallontie niinkuin Alvari - mutta paikalliset jyväskyläläiset eivät moisista kotkotuksesta piitanneet - vaan kutsuivat sitä sitkeästi Kauppakaduksi. Haa, ompa suorastaan hypnoottista katsella kun ihmiset käppäilevät yksin ja ryhmissä kameran ohi. Ja joku hurja viilettää polkupyörällä, tässä jää vaudeville-teatterin tarjonta helposti kakkoseksi! Varoituksen sananen, tuolla ei näy koko ajan lähetystä :(