Tässä kokeiltiin sellaista liikkuvaa kilkettä mikä ei toiminut. Se generoi .fl päätteisen tiedoston mitä selaimet eivät saaneet auki. Vuodatuksen KOODIeditori hävitti tallennettaessa varsinaisen sijaintipätkän, että ilmeisesti se ei ollut kovin "terveellinen" muutenkaan.

Sitten kysyttiin tykkäisittekö tällaisesta kuvien esittämistavasta. Monillehan tilaamatta saapuva liikkuva kuva on suuri stressin ja pahanmielen aiheuttaja. Tuleeko sellaisesta levoton olo? Tuntuuko siltä että nyt menee kaikki ihan anarkian puolelle? Suu auki ja valittamaan kommenttilaatikkoon jos sellainen on just aivan kauheeta ja sellaista ei saa ainakaan milloinkaan laittaa tulemaan ;D

EDIT: Mä en itse nähnyt kuin mustan laatikon ja kommentistakin päätellen se ei toiminut. Eikä voinutkaan toimia - kun tallennetaessa siitä ei jäänyt jäljelle kuin pätkä mikä määritteli oikean kokoisen mustan laatikon.

Postausta on muutettu useempaan kertaan. Nyt on esillä vaan staattinen esitys kyseisistä Photobucketista olevista kuvista. Testaamme siis tulevan kuvien sijaintipaikan muutoksen aiheuttamaa muutosta ja sen antamia uusia mielenkiintoisia vaihtoehtoja.

Koska tämä koko blogi on käynyt kovin hitaaksi latautumaan, olen vähentänyt etusivulla näkyvää matskua. Siis tämähän on kooltaan melko massiivinen blogi kun kuvia on valtavasti ja postauksia päivittäinkin useita. Tällä hetkellä postausten lukumäärä on 730. Moni ei saa tuota määrää aikaan edes useammassa vuodessa ;D


th_P1010021.jpg   th_P1010020.jpg   th_P1010014.jpg