Meitä on siis 29. Oli välillä jo 30, mutta jonkun mielestä  taivaaseen ei hevillä pääse tai meikäkäisen naamaan lähempi tutustuminen osoittautui ylivoimaiseksi kärsimykseksi. ;D

Olisi kiva tietää onko vakiokävijöillä jotain toivomuksia kuvien suhteen tai satunnaisesti tänne eksyneillä. Jos olisi jotain toiveita että jotain määrättyjä kuva-aiheita olisi hyvä olla enemmän/vähemmän niin siitä olisi mullekin iloa mahdollisten idisten kannalta. Toteutan toiveitakin mahdollisuuksien rajoissa.
Ottaisin siis mielelläni juttu- ja kuva-aihepyyntöjä vastaan. Sitäkin voisi kommentoida että käsittelenkö teidän mielestä kuviani liikaa vai pitäisikö suorastaan olla kuvia jotka on viety niin pitkälle että ne eivät ole enää valokuvia ollenkaan. Minulle voi sanoa ihan kiertelemättä kun minulla on vuosien ja tuhansien viestien fotofoorumitausta. Kommentoikaa muutenkin aktiivisesti kun mä piipahdan aina vastavierailulle jos kommentissanne on linkki kotisivuillenne/blogiinne.

Sitten olisi kans kiva tietää oletteko mielestänne lähinnä bloggaajia, valokuvauksenharrastajia, kissaihmisiä, jyväskyläläisiä vai onko meillä vielä joku muu yhdistävä tekijä. The unknown factor.
56806.jpg
Kevät se ei edisty yhtään. Pakkasta on öisin melkein -20 C joka yö ja tänäänkin tuli 5 cm lunta. Yäk!

Ainiin ja huomenna on odotettavissa osittainen auringonpimennys. Veikkaan ettei aurinkoa näy pilvien takaa lainkaan, mutta jos näkyy niin siitä saisi hienon kuvan. Nyt vain on niin ettei aurinkoon pidä katsoa suoraan tai menee näkö (ja ylivalottuu kamerassa kuva). Kameralla voi sohotella sinnepäin jos ei katso itse suoraan aurinkoon alivalottaen sen -2 pykälää mitä on himmennettävissä ja panee vielä jonkun sopivan suotimen eteen. Tossa oli Kameralaukussa varteenotettava neuvo, ei kuvaakaan suoraan aurinkoa vaan kuvaa sen heijastusta jostain hyvästä paikasta (vedestä vaikka). Miettikäähän sitä! Hyvää yötä!