Tämä on myöskin sieltä Jyväskylän laivarannasta, samaa taannoista settiä -kuvailin muutakin kuin paatteja. Minusta tämä olennaisinta osuutta kuvaajan ohi poistuvista päiväkävelijöistä ikuistava sommitelma on aika humoristinen. Tämä on omistettu koiruskuvien ystäville. Pirtsakka luffe ja pitää peräti kaksi ihmistä liikkeessä.
48542.jpg
Sama melkein italiaksi:
Questa foto inoltre è presa nell'orificio di Jyväskylä. Proviene dallo stesso insieme che quelle immagini delle navi un poco istante fa. Penso che questa foto del necessario dei camminatori di separazione sia abbastanza humoristic. È dedicata a tutta la gente che ama le immagini dei cani. Il cane perky piccolo de Nizza dà la buona esercitazione di addestramento a due genti.

Italian kielen taitoni ovat erittäin vähäiset ja arvelisin tuosta Nizzan ilmestymisestä käännökseen sen olevan melko kaukana alkuperäisestä. Arveleisin myös että adjektiivi perky ei ole italiaa. Tein tämän tuotoksen huvikseni Babelfishillä, joka on siitä huono ettei se käännä suoraan suomen kielestä, vaan alkuperäisen tekstin oli tässä tapauksessa oltava englantia.