Eilinen vierähti puutarhahommissa. Ajelin nurmikot ja kitkin monta kottikärryllistä (!) rikkaruohoja kukkapenkeistä. Seuraavat kuvat ovat vain dokumentaarista matskua meidän pihasta, että voitte omin silmin nähdä että tuollaisen pihan hoitamisessa vierähtää helposti tunti jos toinenkin. Siksi toteankin yleensä että harrastukseni on puutarhan HOITAMATTOMUUS - sillä mielelläni vain OLESKELEN siellä tekemättä mitään ihmeempää.

Trimmeristä hajosi jälleen langansyöttömekanismi vaikka lankaa on vielä jäljellä. Se on kyllä jotensakin puolivalmis keksintö ja näihin olosuhteisiin aivan lelu - olenkin tuhonnut niitä jo kolme langansyötön osalta. Jos menet ja tarjoat sille peukalonvahvuisen koiranputken - voit olla aivan saletissa että se hajoaa :( Tämänkertainen haaveri nyt vaatii vain uuden "kasetin", mutta minuuteissa senkin kesto tullaan taas laskemaan :C
127020.jpg

127022.jpg

127021.jpg
Tämä on "mun metsä" talon takana. Normaalisti tosta saa helposti piirakkamarjat, mut nyt ei oo mustikoita. Kukkivat keväällä kylmään aikaan ja joko pörriäisiä ei liikkunut tai paleltuivat.

Muuta satoa on kyllä tulossa. Viinimarjoja (musta, valkoinen ja punainen), vattuja, karviaisia ja nyt eka kertaa muutama omppukin. Mansikkamaa on lopullisesti villiintynyt, ei tullut kuin kourallinen vanhaa kunnon Senga Senganaa.
127023.jpg.
Päätän tämänkertaisen raporttini tähän.