Kävin äsken Tiikkarissa äitin ja isän luona syömässä. Poltettiin pihan Terijoen salavan oksilla oikein vuosikertasädetikkuja, olivat ainakin 15 vuotta vanhoja. Tässä onnea tuottavia säkeneitä teillekin.
26670.jpg
Sitten tulinkin kotiin ettei katit säiky rakettien ammuskelua. No, ei noi näytä olevan moksiskaan vaikka nyt jo kuuluu pauketta tasaisella jyminällä. Yritin ottaa naapurin raketeista kuvia, mut nää verryttelypaukut oli kuitenkin niin pieniä ettei siitä oikein mitään tullu. Täytyy katsoa sitten kahdeltatoista uudestaan onko niillä myös isoja paukkuja. Näin meillä!
26669.jpg
Tähän on lisättävä vielä Kameralaukun kautta vastaanottamani positiivinen viesti ja Veskulta lupa lainata sitä tarvittaessa: ainahan voi panna toivonsa galactiseen murmeliin ja siihen että tapahtuisi "something wonderful" ja vuodesta 2006 tulisi todellakin entistäkin ihanampi ja onnellisempi. Galactinen murmeli kuulostaa varsin sympaattiselta myyttihahmolta ja sen mahdollisesti aikaansaama "something wonderful" on aina sitä itseään. Panemme kyseisen epelin tarkkailulistalle ja toivomme bongaavamme sen lähitulevaisuudessa!