Hesarissakin on juttua ihmisten asioinnin perusteella muodostuvista asiontialueista, siis oli tutkittu missä ihmiset oikeasti hoitavat asiansa. Sen perusteella syntyisi 123 kuntaa.

Jyväskylän seudulla mukana olisi tuo jo vuosia liputtamani kuusikko Jyväskylä, Muurame, Jyväskylän mlk, Uurainen, Laukaa, Hankasalmi. Yhteen vaan ja äkkiä, mitä sitä sen kauemmin jahkaamaan kun oikeat kumppanit osuu kohdalle! Korpilahtikin saa minun puolesta tulla mukaan jos haluaa! Jäisi rahaa niihin kuntalaisten palveluihin kun hallintopuolelta saisi heittää isopalkkaista pomo-porukkaa maantielle laputtajiksi. Näitten seitsemän kunnanjohtajan vuosituloilla kustantaisi siivousta ja perushoitoa kuntalaisille kummasti. Aivan pelleilyä ja verorahanhukkaa tuollaiset kunnat minkä läpi ajaa vajaassa 15 minuutissa autolla.

Minä en asioi kun muutaman kerran vuodessa Muuramessa eli käyn kaupassa tai pankissa hakemassa muovirahan, vaikka asun kunnan alueella. Asioin lähes poikkeuksetta Jyväskylässä ja mieluiten Keljon/Keljonkankaan alueilla.

"Selvityksen pohjana käytettiin sekä yksityisten palvelujen että eräiden julkisten palvelujen käyttöä. Tutkimukseen osallistui kaikkiaan 40 000 kansalaista."