270169042_5e18a37e00.jpg
Jyväskylän eka blogimiitti, kuva 6.
Originally uploaded by Halo Efekti.

Jyväskylän historian ensimmäinen blogimiitti on nyt pidetty ja hauskaa oli. Sohwin kabinetissa tapasivat Fotomik, Kissamau, Rune, Lärvit, B_a_s_e, Minttu, Johanna, Olli, Erkka, 40100 ja Zache sekä minä.

Ensimmäisinä paikalle tultiin Kissamau ja minä. Oltiin ennen tapahtumaa shoppailemassa, Kissamau investoi vaatteisiin ja minäkin suoritin hankintoja kuten uudet nahkahanskat (á 16,50), 2 kpl jääkaappimagneettia (á 0,50) ja tyyliin sopivan säästöeläimen (1.- mutta siis ei possu) sekä sohvatyynynpäälisen (21,50). Päästyämme Sohville siihen ilmaantuikin kohta herrasmies, joka esitteli itsensä 40100:si. Kohta porukkaa alkoikin valua paikalle. Osa sakista tuli taktisesti hivenen myöhässä varmistaen näin että Johanna on kerennyt paikalle, kun hänen pinkeistä hiuksistaan oli helppo tunnistaa muukin porukka. Tapahtuma sujui leppoisan jutustelun merkeissä ja kohta olikin vuorossa kulinaarinen puoli. Ei voida sanoa että ruokapuoli olisi ollut kaikkien osalta täyskymppi, mutta annoksista voitaisiin nimetä Giant Burger (900 gr tuhtia tavaraa) ja Äijäpihvi. Itselleni valitseminen tuotti suunnattomia vaikeuksia ja päädyin Härkäpastaan. Annos oli ainakin niin täyttävä etten saanut ahdettua sitä mahaani kokonaan.

Päämajaa pidettiin kabinetissa, mutta tupakoitsijat kävivät aina välillä hengittelemässä filtterin läpi salin puolella. Iltasella orkesteri kajautti ilmoille reipasta torvimusiikkia mikä tuskin aiheutti ryhmässämme kenessäkään erityisin suurta ekstaattista elämystä, mutta volyymi pysyi kabinetissa kuitenkin sellaisella tasolla että juttelu kuului. Kuulimme esimerkisi episodit vaaleanpunaisesta koirasta, liian pyöreäkasvonpiirteisten passinsaantivaikeuksista ja meitä ohjattiin myös salaisuuksien lähteille muissakin Jyväskylän blogimaailmaa sivuavissa jutuissa.

Koskapa tiesin että valokuvaus on niin voimakkaasti painottunut nimenomaan Jyväskylä-bloggaajien piirissä niin en katsonut tarpeelliseksi ottaa itse kovin monta kuvaa - varsinkin kun itsekukin näpräsi kameraansa pöydänkulmalla ja tiesin että muiden kameroiden ominaisuudet riittävät paremmin kabinetin hämäryydessä. En näin ollen saanut ikuistettua kaikkia mukanaolijoita. Tallensin vain muutaman fiilistelykuvan, täytyy linkitellä sitten muiden kuviin kun paikallaolijat toipuvat niin paljon että saavat kuvamateriaalin nettiin.

Kivaa siis oli ja varmasti järjestetään tulevaisuudessa myös uusia tapaamisia kun on saatu niinsanotusti pää auki.

Kissamau on lähtenyt jyskyttelemään kohti Vaasaa junassa ja edessä on paluu arkeen.
270169037_4077936f78.jpg

EDIT 22.10. : Laitetaanpa vielä tännekin puolelle linkki Kissamaun samasta tilaisuudesta tekemään kuvakollaasiin. Hilpeät kinkerit!