Yle täyttää tänään 80 vee. Onnea vaan päivänsankarille! Täällä voit viettää nostalgisen hetken kansakunnan yhteisten muistojen parissa. Jä täällä taas voit päästä sisään elävään arkistoon, mikä onkin todella hieno juttu - tällaista sisältöä onkin kaivattu. Aion sukeltaa sinne oikein ajan kanssa. Tämä jos mikä on kulttuuriteko ja tällaista olenkin jo pitkään kaivannut. Tällaista toimintaa pitäisi olla paljon enemmän. Historiaa pitäisi siirtää enemmän nettiin talteen, tässä tulee tietysti tekijänoikeudet sun muut juridiset sekä finanssiasiat vastaan MUTTA tällaisen toiveen esitän kumminkin.

"YLE perustettiin vuonna 1926. Vuosien varrelle mahtuu paljon kehittämistä, uutta tekniikkaa, valtava määrä ohjelmia ja kunnianhimoista journalismia. YLEn rooli on suomalaisessa yhteiskunnassa ollut ja on edelleen merkittävä. Tänään kasikymppinen YLE on ikäisekseen dynaaminen ja eteenpäin katsova. Monipuolinen ohjelmisto tarjoaa jokaiselle jotakin.
Kotimaisuus, luotettavuus ja monipuolisuus ovat asioita, joita YLE haluaa edustaa jatkossakin.

Monipuolinen tarjonta vain lisääntyy kun lauantaina 9.9. avautuu kokonaan uudenlainen tapa katsoa ja kuunnella YLEn ohjelmia. Internetissä oleva Elävä arkisto avautuu ja antaa mahdollisuuden seurata, mm. miltä Suomessa näytti, kun tsaari Nikolai II piipahti Helsingissä vuonna 1915 tai miten sujui Tauno Palolta maaottelumarssi ja millaista oli, kun Vanha vallattiin." Lähde YLEN tj:n Mikael Jungnerin tervehdys

Nythän mä vasta tajusin miksi Kissamau hakeutui sinne Vaasaan... Siellähän on Strömsö!

179748.jpg