, sanoi Erkka -blogista bongasin Euroviisuadressin
"Kaikilla suomalaisilla on vielä tuoreet traumat vuoden 2005 yleisurheilun MM-kisojen avajaisista. Professori Gandalf repi joulupukkinaamarissa voimavirtajohtoja "aikakoneessa". Rednex, Laura Bono ja muut Suomen huippubändit esiintyivät kaatosateessa. Playback-esitykset lähetettiin miljooniin koteihin takakaarteen kakkoskameran mikrofonilla äänitettyinä.

Ettei vuoden 2005 MM-kisojen avajaisten kaltainen fiasko, sekä siitä seurannut kansallinen häpeä toistuisi, vaadimme seuraavia toimenpiteitä:

Ammattilaiset asialle: Suomessa on kymmeniä kansainvälisesti tunnustettuja viihdealan ammattilaisia, jotka ovat tähän saakka karttaneet Euroviisuja kuin Lordi kasvisruokaa. Suomalaisia kukkahattutätejä ei saa päästää koskemaan tulevien Euroviisujen järjestelyihin. Emma-gaalojen tuottajille, Yleisradion fiilistelijöille, Matti Vanhaselle ja MM-kisojen organisaatiolle porttikielto tapahtumaan.

Tekotaiteellisuus pannaan: Väliaikaesityksiksi ei tarvita Ateenasta kopioituja tanssiesityksiä. Rockilla Lordi toi kisat Suomeen ja rockilla jatketaan! Suomalaisilla ei ole tarvetta kopioida muiden maiden seremonioita, pitäydytään siinä mikä osataan parhaiten.

Nuorta ammattitaitoa: Tunnarit, välianimaatiot ja graafinen ilme parhaille nuorille luoville tekijöille. Ylen grafiikkaosasto ei saa koskea tapahtumaan (oletko nähnyt Ylen ohjelmatunnuksia tai markkinointia?)."


Tässä olen taas siinä mielessä samaa mieltä että koska rokilla voitettiin niin samalla linjalla jatketaan. MM-kisojen avajaiset ja ohjelmanumerot olivat karmeaa katsottavaa. Älkäämme pilatko ainutlaatuista tilaisuutta taas jollain typerällä fiasko-tyyppisellä konseptilla vaan vedetään raskaalla rokkilinjalla loppuun asti. Vielä en kerennyt allekirjoittaa mutta jonkunlainen tiukka linja tässä täytyy vetää eikä päästää hommaa vesittymään. En viitsisi enää joutua kestämään kanssahäpeää naama punaisena, miltä onneksi tämä vuonna Lordin ansiosta vältyin. Kielitaitoinen ja sanavalmis nuorimies.