Tässä on lisää orientaalista teemaa. Tää on filmi-Olympuksellani (OM-10) vuosia sitten otetusta värinegasta digikameralla otettu kuva, joka on muutettu negatiiviksi ja tietenkin vielä mustavalkoiseksi. 

Tämän tekemisessä tuli sellainen huvittava ajatusvirhe kun mulla ei ole sitä valopöytää. Eikä senpuoleen ole myöskään venäläistä pöytävalaisinta (josta holgaajat valmistavat valopöydän kädenkäänteessä). Mietin että mistä mä sitten teen valopöydän... No, valopäänä sain mahti-idean että tyhjässä näytössähän on kirkas valo, ei muutakuin uusi word-dokumentti auki ja kuvaamaan sitä vasten. Muuten meni helkkarin hyvin mutta samalla tuli kuvattua makrolla myös näytön pikselit kuvaan digitaaliseksi rakeeksi. Tässä aikaansaannos.
34022.jpg
Jos joku tykkää katsella traditionaalisia japanilaisia painokuvia niin niitä olisi sitten täällä. Yhteisellä Lontoon reissullamme Kissamaun kanssa toimme noita setin seinälle laitettavaksi. Ne on mulla vieläkin seinällä vaikka matkasta on aikaa jo kauan. Olemme käyneet siellä myös molemmat erikseen.