Vettis stikkasi haastemeemin ja siihenhän on oitis vastattava.

1. Mikä on mielestäsi paras blandis kossuun?
En tiedä onko nyt maultaan ihan paras kaikista ever, mutta eniten olen harrastanut juomaa nimelta "kossu-kaakao-maito-lyhyeen-lasiin". Eli siis kossua, kaakaolikööriä ja maitoa pikkulasissa. Jos ei esitä tota vaadetta koskien lasin kokoa, ne tekee drinksun pitkään lasiin ja joudut litkimään maitoa litrakaupalla illan aikana. Tämä on muutenkin jo nimen puolesta hyvä juoma, jo se että saat tilauksen suoritettua kunnialla testaa oletko senverran kondiksessa että voit myös juoda sen. Niin, kyseessähän on karvalakkimalli valkovenäläisestä...

2. Kuinka monta olutta/sidukkaa pystyt keskimäärin juomaan ennenkuin pitää mennä kuselle?
Riippuu tilanteesta eli vaihtelee, mutta huonoimmillaan joudun poistumaan huussiin vielä kun eka bisse/sidukka on kesken. Mulla on sellainen aineenvaihdunta, että jos juon kaksi kuppia kahvia, vessassa pitää käydä kolme kertaa ja varsin pikaisesti vieläpä.

3. Sopiiko alkoholi ja valokuvaus yhteen?
En ole harrastanut kännikuvausta kaluston rikkoontumisen/hukkumisen pelossa. Olen kyllä joiltakin nähnyt niin loistavia ja omaperäisiä kännikuvausotoksia että en kykene sellaisiin edes selvinpäin.

4. Onko sinua koskaan "poistettu" kesken illan ravintolasta liiallisen anniskelun seurauksena? Milloin viimeksi?
Ei ole poistettu. Kerran Lepiksen kanssa 80-luvulla testasimme Jyväshovissa että milloin ne lopettaa meille tarjoilemisen kun itse olimme mielestämme  aivan räkäkännissä. Vaan aina kun vinkkasimme tarjoilijalle, nainen kiikutti meille uudet juomat. Me siis  tulimme siihen tulokseen että meille todennäköisesti ei lopeteta  tarjoilua ikina - vaan kuolemme alkoholimyrkytykseen jos emme itse tee stoppia.

5. Luettele tyhmimmät asiat, joita teet gänässä.
Sammaltaminen ja typerät jorinat tulevat kuvaan melko varhaisessa vaiheessa.  Nuorempana olin myös kova flirttailemaan.  Jos juominen jatkuu  ihan  kunnon perskännipromilleihin, eikä pysytellä sivistyneessä  virvoitusjuomien nautiskelussa, tuppaa olemaan tapana vääntää loppupeleissä yrjöt. Mikä sinänsä on varsin onnellinen asia - minusta ei tulisi alkkista tekemälläkään. Elimistö tekisi tenän.

Panen haasteen kiertämään eli vastatkoon seuraavaksi Kissamau, Rune ja Fotomik. Ei oteta kuin kolme tällä kerralla niin muillekin jää haastettavia. Jaa, haastanpa vielä Lepiksen kuitenkin.