Viikon Veijo kuvassa Veke istuu tiskipöydällä mikä on yksi sen vakiopaikoista. Tuossa se on lähellä ruokakaappia, voi huudella norjankielistä jäkätystään ohikulkijoille ja voi katseella hallita suurinta osaa ala-kerrasta.

Veijo lähettää special-terveisensä Neulekirpun pikkuneidille ja Miss Foxylle. Veijo tuoksuu hyvälle, samoin kaikki muutkin kissamme. Paras tuoksu oli Sepessä silloin kun se vielä sai liikkua ulkona ja saapui paikalle kasteenraikkaana. Tyynen erikoisen pehmoinen ja "plyyssimäisentuntuinen" karva taas on sellainen että sellaisetkin jotka normaalisti eivät ole kissoille allergisia saavat silmänsä vuotamaan ja nenänsä kutiamaan.
171830.jpg

P.S. Hitto, kyllä nyt ärsyttää! Mulla on daidetulostin Epsonilta. Se saa merkillisiä päähänpistoja värimaailman suhteen ja "toonaa" kuvani lähinnä alien-värikartalla navigoiden. Täytyy yrittää lopettaa siltä moinen kiusanteko kokeilemalla uudelleenasennusta ja aivan kuin mulla ei olisi parempaakin tekemistä kuin rassata sen kanssa... Kyllä voi olla ärsyttävää kun kuva näyttää näytöllä ihan normaalilta esikatselusssa ja sitten se rupeaakin suoltamaan PINKIKSI toonattua A4-tulostetta ulos. Minkähän taideakatemian ajurit sinne on joutunut?   :(