Fotomik on tehnyt poikkeuksen ja ottanut kantaa asiaan jossa on poliittinen väritys. Koska minulle ei tuota suurempia vaikeuksia ilmaista kantaani poliittisissakaan kysymyksissä ja kun liikutaan myös inhimillisesti äärimmäisen raakojen elämän ja kuoleman kysymysten ääressä kannan korteni kekoon ja kehotan teitäkin katsomaan linkin kuvat ja miettimään. Kuten Fotomik sanoi "omalla vastuulla". Kuvamateriaali kyllä kääntää karaistuneemmankin katsojan sisuskaluja.

Juutalaisten holokaustin kautta lunastama "oikeutus asialleen" mitataan viimeistään NYT kansainvälisen yhteisön silmissä. Myönnän itsekin että annoin keskenkasvuisena laajempia kokonaisuuksia ymmärtämättömänä teininä amerikanjuutalaisen dollarikoneiston jauhaman siionistipropagandan aivopestä itseni EXODUS-elokuvan ja Leon Urisin (1924-2003) kirjojen muodossa heidän puolelleen. Liikutuin kyyneliin saakka holokaustista, Varsovan gheton vastarinnasta ja Israelin valtion syntyvaiheista kertoneista sankaritarinoista ja annoin niiden viedä itseäni tunnetilojen aallokossa. Vaikka niin tyhmä en ole ollut ikänä ettenkö olisi tajunnut Haganahin, Irgunin  ja Mossadin terroristiluonnetta. Tämän "myöhempien aikojen valaistumiseni siinä että olin tullut määrätyssä mielessä höynäytetyksi" tunnustaminen ei tietenkään tarkoita sitä että olisin nykyisin Hitzbollahin kannattaja! En jeesustele ollenkaan ja olen ensimmäinen tunnustamassa että minulle länsimaisena ihmisenä on joskus aivan ylivoimaisen vaikeaa ymmärtää arabien toimia.

Nyt on Euroopan aika toimia ja saada tappaminen loppumaan. Jenkkien lojaliteetti nyt on historiallisen jatkumon seurauksena kuitenkin aina Israelin puolella. Näyttää vain valitettavasti siltä että Euroopan Yhteisön uskottavuus on tuollakin suunnalla hyvin vähäinen. Epäilemättä Tuomioja kuitenkin yrittää kaikkensa.