Kafkakosken blogissa visiteerattuani muistin kanssa että huomennahan on tuo pedon luvun sisältämä 666 päivämäärä suoraan Ilmestyskirjasta.
"16. Ja se saa kaikki, pienet ja suuret, sekä rikkaat että köyhät, sekä vapaat että orjat, panemaan merkin oikeaan käteensä tai otsaansa,
17. ettei kukaan muu voisi ostaa eikä myydä kuin se, jossa on merkki: pedon nimi tai sen nimen luku.
18. Tässä on viisaus. Jolla ymmärrys on, se laskekoon pedon luvun; sillä se on ihmisen luku. Ja sen luku on kuusisataa kuusikymmentä kuusi." Wikipedia
Olipa selkeästi sanottu, eihän tuosta ota Erkkikään selvää... Ajauduttuani netin syövereistä haeskelemaan vastausta tähän mieltä askarruttavaan kysymykseen päädyin siihen että kysehän on pseudotieteiden numerologiahaarasta, joka tähän nyt lähinnä antaisi valoa.
Ja eikös taas löytynytkin Intternetistä laskuri, jolla saisin selvitettyä numerologiset arvot jotka liittyvät oikeaan nimeeni. Laskuri antoi tuloksen:
Roomalaiset numerot: 51
Roomalaiset numerot (u = v = 5): 61
Heprealaiset/kreikkalaiset numerot: 1295
Kirjainten paikka aakkosissa: 234
Ascii-arvo: 1951
Ascii-arvo pienillä kirjaimilla: 2047
Ascii-arvo isoilla kirjaimilla: 1535

Otin vielä varmuuden maksimoimiseksi tuloksen nettipersoonalleni Halo Efektille. Tulokset:
Roomalaiset numerot: 51
Heprealaiset/kreikkalaiset numerot: 344
Kirjainten paikka aakkosissa: 92
Ascii-arvo: 1020
Ascii-arvo pienillä kirjaimilla: 1084
Ascii-arvo isoilla kirjaimilla: 764


Vaikuttaisi äkkinäiselle numerologiaan syventymättömälle maallikolle, että en olisi potentiaalisia pedonluvun kantajia. Voin myös todistaa ettei otsassani eikä käsissäni oli mitään numeroita, kyseisestä 666-luvusta puhumattakaan.

Kävi myös ilmi että Lempojengi niminen organisaatio on käyttänyt samaa laskuria tutkiakseen kuka tai mikä on tämä kristittyjä vuosisatoja askarruttanut peto. He ovat  saaneet selville jo seuraavaa.
  • Ensimmäinen pedon merkistä paljastunut osa oli myös suurin. Se on IRC eli Internet Relay Chat. Sanan IRC ascii-arvo on 222, joten se muodostaa kolmanneksen pedon merkistä.
  • Toinen, kuudenneksen muodostava osa on joulupukki eli englanniksi Santa Claus. Hänen nimestään tulee 111 laskemalla hänen nimensä jokaisen aakkosen paikka aakkosissa ja summaamalla saadut luvut yhteen.
  • Toisen kuudenneksen muodostava osa ovat päihteet. Tuon sanan kirjainarvo on myös 111.

He eivät vielä siis tiedä pedon merkin todellista luonnetta. He uskovat tietävänsä kuitenkin jo, että siihen liittyy irkkaava, pilvessä oleva joulupukki. Tutkimukset jatkuvat. Joskin niillä saattaa olla jo kiire sillä kyseiseen päivään ei ole enää kuin muutama tunti.

=D