Niinhän siinä sitten kävi kuten arvelinkin että auringonpimennystä ei näkynyt yhtään pilviverhon välistä. Kuva jäis siis siitä saamatta. No, seuraavan kerran osittainen auringonpimennys on tiedosssa jo 2008 elokuussa, ehkä silloin on parempi tuuri kelien suhteen. Seuraava täydellinen auringonpimennys sen sijaan näkyy Suomessa vasta 2126, se jääpi näkemättä.

Niin, löysin tässä taannoin Valokuvanet-aktiiveille tutut muotikuvahemmot bloggaamassa. Täällä on selkeästi esitettyä asiaa liittyen mainosmaisiin kuviin. Muistan hyvin Eskelisen Hannun ja Hailin Paulin hienot tyttökuvat. Tota Heleniusta en muista, mutta hengenheimolaisia ovat varmaan. Olen tätä aika nuorta blogia aina silloin tällöin lueskellut kun olen kerennyt. Pojat eivät ole löytäneet tietään Kameralaukkuun tai sitten on homma riistäytynyt niin ammattimaiseksi etteivät ole kerenneet. Vaikkei tuo pin up -kuvaus mitään all time suosikkigenreäni olekaan - niin oli mielenkiintoista katsella heidän aikaansaannoksiaan kun sekä Hannu ja Pauli kertoilivat mielellään toimintatavoistaan studiossa, kuvankäsittelyn keinoista ja esim. valaistusvälineistä. Kattokaapa myös Hannu Eskelisen omat sivut, siellä on mainosmaisten ihmiskuvien lisäksi upeita maisemia ja ruokakuvausta. Kyllä noita kelpaa näyttää!

Kuvaksi valkkasin tuolta valikoimistani viimevuonna Karviaismarjakiisseliä varten tehdyn kuvakoosteen, joka sitten jäi sinne laittamatta. Pienensin sen nyt tänne. Tuttu neitonen, Kissamau, hylätyssä pihapiirissä tammen alla (sateessa!).
57197.jpg