Näytään olevan taas linjoilla. Ei pidä valittaa ollenkaan katkoksesta - näkyi katkon aikana kuvien säilytystila kaksinkertaistuneen. Laitteistoja on varmaan modernisoitu ja kapasiteettia laitettu lisää.

Kissamau tossa kävi kylässä. Hehkutimme taas etukäteen sitä tulevaa teatterielämystä ja aloimme jo tulla siihen tulokseen että odotukset alkaa olla tosi korkeella. Itse odotan vuosituhannen teatterinautintoa, viime vuosituhannella sellaista ei tainnutkaan osua kohdalle.

Nyt en kerkee kirjottaa enempää kun on roikuttava Kameralaukussa ja lähettävä kohta hakeen ukko duunista. Kuvan laitan kummiskin.
32109.jpg
Niin, lisäsin vielä puoliyöltä tähän I stumbled upon -linkin venäläiselle taidesivustolle. Ilmeisesti geeniperimästäni johtuen olen aina ollut esteettisesti kallellaan tollaiseen slaavilaiseen tyyliin. Isän puoleiset esi-isät sieltä Novgorodin lähistöltä pakkasivat kakaransa rattaisiin ja siirtyivät enste tonne Karjalaan ja sitten lopulta Suomeen. Tartteekin tässä ruveta kartoittaan myös niiden valokuvatarjontaa. Ennen tän blogin aloittamista seikkailin joskus venäläisillä valokuvasaiteilla ja siellä oli tosi hyviä kuvia.