Koska kuvani on täällä blogissa ja Karviasmarjakiisselissä esillä erilailla kuin yleensä harrastajavalokuvaajilla on tapana, niin päätin minäkin tehdä sellaisen webgallerian kuvistani taas vaihteeksi. On niitä ennenkin ollut, mutta olen ottanut ne vanhat pois näkyvistä.

Tää oli nyt sellainen pikainen ryykäisy ilmaisella Gallery Constructor -softalla. Kuvia on joko 10 liikaa tai 2 liian vähän - kun toinen thumbnail-arkki jää harmillisesti vajaaksi. Yksikin arkillinen parhaita kuvia olisi varmaan riittävästi? Kuvien valinnassakin olin ohjelman kokeilunhalussani liian hätäinen, varmaan multa löytyisi parempiakin kuvia. Vaihdan ensitilassa tän sellaiseen settiin missä on vain 12 kuvaa, jotka liittyvät tarinallisesti toisiinsa.

Galleria on siis täällä.

Kommentointi olisi suotavaa. Omille kuvilleen on niin sokea. Mitkähän esimerkiksi näistä on parhaita tai huonoinpia? Ainakaan Kissamaun kasvokuva ja toi yksi maisemakuva eivät mitenkään liity noihin muihin aiheen puolesta.

Ihmisten näyttöjen eri resoluutiot on kans vaikuttava tekijä. Katsoin tätä työpaikan rupunäytöllä ja kuvathan olivat auttamatta liian isoja kun eivät mahtuneet kerralla näkyviin ilman F11-nappulan käyttöä. Kuvia näytettäessä vierittäminen on huono juttu. Niitten pitää pläjähtää kerralla esille. Vaakakuvat sopivat näytön muotoon paremmin, siksi tähän on valittu vain vaakakuvia.

No, olkoot tämä esillä nyt vähän aikaa - kunnes teen uuden ja omasta mielestä paremman. Tässä malliksi yksi kuva:
16416.jpg