Kuten jotkut muutkin blogimaailman ihmiset ovat jo aiemmin todenneet näillä spämmääjillä on todella hienoja nimiä. Syvennyin nyt tavallista tarkemmin heidän lähettämiinsä kirjeisiin, kun yleensä vaan hävitän ne kylmän viileesti.

Siis otetaampa kuvakaappaus yhdestä postilootastani, joka on esimerkiksi tälle Vuodatuksen palautteelle jouduttu ilmaisemaan julkisesti. Eli se on ns. spämmipostini. Minulla on toinenkin tällainen ja se on kutakuinkin samaa kaliiberia spämmisaaliin osalta.

Nopeasti rankattuna parhaat nimet tämänkertaisilla ehdokkailla ovat:
Katlego Gramling
Ilia Silvernail
Pierina Cranmer

188067.jpg

Sitten aihepiiriin...

Näyttäisi että minulle tarjotaan useilta ulkomaisilta tahoilta asuntoluottoa, joista ainakin neljä päätöstä on jo nyt tehty hyväkseni, jee. Koskapa en ole hakenut mitään luototusta, niin nyt voisi odottaa että sieltä pyytämättä lähetetään minulle rahaa piakkoin. En kuitenkaan aio reagoida ennenkuin rahat ovat tilillä. Sitten jos niistä jotain kysytään, aioin pitäytyä vankasti Anneli Jäätteenmäen viitoittamalla tiellä eli sanon että ne tulivat pyytämättä.

Toinen suosittu kategoria näkyisi olevan Online Pharmacy. Nämä tyypit kuvittelevat että olen kova lääkitsemään itseäni. Eivät muuten voisi erehtyä enempää. Mulla on samanlainen suhde lääketieteeseen kuin suomalaisilla miehillä perinteisesti. Lääkäriin menen vain kun on ehdoton pakko ja lääkkeitä en juuri ota.

Sitten kehotetaan avaamaan jotain uutta itselle, joka olikin yllättäen erektiolääkintää. Koska minulla ei ole penistä voin viitata tälle tarjoukselle kintaalla. Ilmeisesti Halo Efekti nimen sukupuolen määrittämisen kanssa on jotain ongelmaa, kun näitä on useita jotka kuvittelee että mulla on pöksyissä jotakin muuta kuin siellä on.
"How are you Guys?!
You are just a click away from something which will eliminate your most distressing trouble.
With such a huge gun down your pants you will be able to conquer any female fortress!
You will be counting days before your rod will be almost reaching your knees."


Mutta seuraava meneekin jos astetta omakohtaisemmalle tasolle... Tarjolla siis:
* Decrease fat reserves in the body * Increase muscle and bone mass * Improve your skin * Give your libido a boost * Sleep deeper and need less of it * Increase your energy and metabolism * Maintain and increase your memory * Intensify mental alertness and concentration * Improve overall physical and mental well-being

Eikä tässä vielä kaikki!

Mutta nyt en jaksanut ruveta katselemaan noita kaikkia. Siis roskapostikansiossa oli 81 kpl, varsinaisen postin seassa (eipä siellä juuri muuta nyt ollutkaan) 36 kpl ja noi roskiksessa olevat 11 kpl olivat varsinaisen postin seassa - mutta poistin ne sieltä ennen ruutukaappausta - kun niissä ei ollut tollaista hienoa nimeä. Ja tämä saalis siis vain yhteen sähköposteistani kolmen päivän aikana. HUOH!