Ulpukka sitten eilen kävi siellä sterilointileikkauksessa. Ihan kohtuullisen hyvän tuntuisesti neito selvisi operaatiosta ja on nyt ihan liikuntakykyinen ja tuskaton.

Nyt on vaan sitten pakko olla töttöröpäänä. Kokeiltiin enste ilman töttöröö ja heti se alkoi näpräämään tikkejä. Sitten Kissamaun suosituksesta yritettiin tehdä sille sukkahousuista kokovartalohaalari, mut ei saatu pujotettua kissaa siihen. Sitten kokeiltiin sellaista puuvillaista "pötkylä"-asua keskivartalon ympäri, mut eihän se pysynyt päällä kun vähän aikaa. No, nyt on homma ihan siedettävällä mallilla Ulpukastakin - kun lyhennettiin tehdasvalmisteinen töttörö melkein puolta lyhyemmäksi. Milleköhän pitkäkuonoiselle ja -niskaiselle mäyräkoiralle se oikein oli disainattu? Tässä Ulpukka töttöröineen, tässä linkki isompaan samanlaiseen kuvaan:
27904.jpg
Joku lopetti tämän blogin tilauksen muutama minuutti sen jälkeen kun tämä entry oli päivittynyt. Mulla on raivostuttava tapa käydä kurkkimassa tilaajien määrää, siis raivostuttaa itseäni - olen siihen tsekkaamiseen jossainmäärin koukussa! Pitäisi vissiin poistaa tuo linkki niin ei tulisi vilkuiltua tollaista asiaa, kun se ei näy olevan kuitenkaan mulle aivan yhdentekevää. Se ei muuta kuin herättää kummastusta tilaajan aloittaessa tai lopettaessa että minkähänlainen tän blogin pitäisi olla, miksi aloitetaan ja miksi lopetetaan? Mun elämä nyt on sitä mitä se on ja kuvat on mitä ne on - ja sinänsä on aika kummallista että tätä on joku jäänyt seuraamaan - mut miksi niille sitten tulee mitta täyteen. Puhisevatko ne kiukkuisina tuolla jossain että tuossakin blogissa tuhlasin monta minuuttia elämästäni? Ite en kyllä  koskaan katso Blogilistan kautta suosikiksi merkitsemiäni blogeja, mulla on niitten linkit kerättynä muualle ja pyrin välttämään ylimääräisiä sisäänkirjautumisia aina kun mahdollista.